Melone krijgt een nieuw jasje

 

Na meer dan 15 jaar ijsjes draaien werd het tijd om ook ons merk een update te geven. Ons logo, onze verpakking en onze signalisatie worden opgefrist. Aan de ijsjes verandert gelukkig niets.

Het nieuwe logo: 

 
logo-final.png
 

Alles wordt wat eenvoudiger. Tegelijk gaan we voor frisse, zomerse kleuren. Te beginnen met de hoofdkleur: watermeloen rood. In combinatie met dit exotische kleurenpalet, dat je vooral zal tegenkomen in foto's en kleine accenten. 

kleurcodes.png

Daarnaast nemen we ook onze verpakkingen, onze vlaggen, spandoeken en ons uithangbord onder handen. Nu, de verpakking van onze ijsjes is eigenlijk maar de topping. Alles begint met ons verhaal: we maken artisanaal roomijs, verdomd goed roomijs, en daar willen we niet bescheiden over zijn.  

icecream-cups.png

Want meer dan ooit zijn we trots op onze manier van werken. Veeleisend voor de kwaliteit van onze ingrediënten, zorgzaam met onze machines en perfectionistisch in het proces. Dat proef je in het resultaat.

Opscheppen mag

We vonden het tijd om daar over op te scheppen. Dat doen we dus op de verpakking, op onze site en vooral via onze 'Opscheppers': zo noemen we onze ploeg hartelijke, gedreven medewerkers die elke dag met veel goesting ijsjes scheppen. Ze maken Melone tot het begrip dat we ondertussen zijn. Ze volgden allemaal een grondige training en zeker zo belangrijk, ze hebben allemaal de joviale persoonlijkheid die Melone echt typeert. Want wij krijgen het warm als onze klanten genieten van onze ijskoude ijsjes. 

Wij hopen alvast dat ook de nieuwe stijl van ons huis jou zal smaken. 

Tot binnenkort !

Frederik Nolens
opper-schepper ;)

 
Simon